CUPRA Brøndby

Spring køen over med CUPRA PRESALE til Father John Misty

Når man modtager CUPRA's nyhedsbrev er man medlem af CUPRA Experience, som er en underholdningsportal og fordelsprogram, eksklusivt for fans af CUPRA.

Derfor tilbyder vi CUPRA PRE-SALE (forsalg) til Father John Misty i Operaen, København, d. 4. april 2025. Dermed får vores følgere adgang før nogen andre i Danmark, til at købe billetter til denne store koncertoplevelse

Om Father John Misty 

Father John Misty er kunstnernavnet for den amerikanske singer-songwriter Josh Tillman. Han er kendt for sin unikke blanding af folk, rock og indie med skarpe, ofte satiriske tekster, der udforsker kærlighed, kultur og menneskets tilstand. Efter en periode som trommeslager i det populære band Fleet Foxes, lancerede han sin solokarriere som Father John Misty i 2012 med albummet Fear Fun. Hans musik har siden tiltrukket en bred fanskare og modtaget kritikerros for dens poetiske dybde og musikalske kompleksitet. 
 
Father John Misty er kendt for sine karismatiske og teatralske koncerter, hvor han blander humoristisk selvironi med stærkt følelsesladede optrædener. Hans shows spænder fra store orkestrale arrangementer til intime, akustiske øjeblikke, hvilket skaber en dynamisk atmosfære. Hans evne til at interagere med publikum og udstråle personlighed gør hver koncert til en unik og medrivende oplevelse.