CUPRA Brøndby

Når skaden er sket, skal du vælge det rigtige værksted


Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan nemlig i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Vores skadecenter er godkendt af fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Bestil tid på værkstedet

Du vælger selv hvor du vil have udbedret en skade

CUPRA Brøndby er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation

Lånebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder deres kunder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet for dig, stiller Škoda Brøndby lejebil til rådighed til en fornuftig pris.


80c43533-8c65-4370-b566-03e10621c5f4_638144015111147965.jpg

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

CUPRA Vejhjælp giver dig ro i sjælen hele vejen. Uanset hvor du er.

CUPRA Vejhjælp vil give dig ro i sjælen hele vejen, så du kan slappe af og nyde køreturen. Uanset, hvor du er henne. Fra det øjeblik du køber din CUPRA, vil du kunne nyde godt af fordelene ved Vejhjælp og de mange tjenester overalt i Europa i helt op til 10 år.

Læs mere om Cupra Vejhjælp